Bilde av plantehjem sin logo med Zettle betalingsinfo og Vipps QR kode.

Ses vi i Drammen på lørdag?

Plantehjem kommer til Tollbugata marked i Drammen 10/06 😍

Tenk at det allerede er gått en måned siden jeg stod på marked på Majorstua! Det har gått så fort, og det har skjedd så mye i mellomtiden. Nå er jeg så klar for å stå på mitt andre marked, denne gangen i Drammen, under Tollbugata marked. Ses vi lørdag 10/06 mellom 11 og 15? 🥰

 
Legger ved et lite bilde fra sist:
Bilde av Christine fra Plantehjem på stand på Majorstua i mai 2023, omringet av produkter fra nettbutikken.

 

Mitt forrige marked var på Majorstua under Bilfri Markedsdag, og det er akkurat en måned siden i dag. Det var 8 timer, fra 9.00 til 17.00, pluss en drøy time kjøring hver vei, og en drøy time i opprigging med bord, telt og inventar, og nedrigging på en halvtime-time etter at markedet var ferdig. Det var veldig slitsomt, men også en veldig god erfaring å ha med seg videre!

Lørdag 10. juni skal jeg endelig stå på mitt andre marked, denne gangen i Tollbugata i Drammen. Markedet er åpent fra 11.00 til 15.00, så det er også litt mer overkommelig enn de 8 timene på Majorstua 😄

Jeg tror det blir en veldig bra dag. Det er lovet nydelig vær, og jeg er i planene med å planlegge hvordan området mitt på 3x3 meter skal være. Jeg håper du kommer innom og sier hei hvis du er i området :) Jeg har nyfarget regnbue-hår, så jeg blir lett synlig haha!

Jeg skal ha med meg alt jeg har av inventar, så alt som er på lager i nettbutikken vil også være mulig å få tak i på markedet!

Jeg håper vi ses 💞🪴

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar