Mosestokker - bare lettvint!

Mosestokker - bare lettvint!

Å lage mosestokker hjemme gikk fra 😡😡😡 til 😍😍😍 på 1-2-3!

Mosestokker har alltid vært noe herk å lage. Tro meg når jeg sier at jeg har prøvd ALT. 

Jeg har prøvd metall-netting til gjerder, jeg har prøvd gnagerbeksyttelse til trær, alt mellom himmel og jord for å finne en god og effektiv måte å lage mosestokker på, uten hell.

Fordi mosestokker er så viktig for mange av klatreplantene vi har i hjemmene våre, ville jeg finne et produkt som gjør dette lettere. Selvfølgelig - man får tak i fiberstøtter som er ferdig  laget, men jeg syntes ikke det er godt nok. De holder seg ikke fuktige lenge nok, og de er runde og ofte veldig smale, noe som gjør det vanskelig for planten å feste seg til den.

Løsningen er altså disse mosestokkene. Jeg har tatt inn to størrelser, en stor og en mellomstørrelse, og disse kan enkelt fylles med mose, og kneppes igjen på baksiden. Det at baksiden er tett, gjør også at den holder på fuktigheten lenger, som gjør vedlikeholdet mye lettere. Dette må være et av mine absolutte favoritter i nettbutikken, og jeg håper du også vil sette pris på disse 🥰

 

Som om ikke det var nok, har jeg også lansert månedens tilbud, som varer helt ut juni!
 
Tilbudet denne gang er 50% rabatt på en pakke med sphagnum mose når man kjøper 2 eller flere mosestokker! En pakke med mose veier 100 gam, og blir ca 5 liter når den er blitt rehydrert. Bare dynk den i en bøtte til den blir våt, og klem ut mesteparten av vannet. Legg den i mosestokken, og knepp igjen stokken på baksiden. Lett som en plett!
 
Bruk koden MOSE50 for å benytte deg av tilbudet.

Trenger du noe for å holde planta inntil mosestokken?

Vår plantetape gjør dette superlett, og den finnes i tre farger: hvit, svart og bestselgeren grønn.
Produkter som ble nevnt i artikkelen:
Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar