Innkommende nyheter (del 2)

Innkommende nyheter (del 2)

Siden jeg bare skrev og skrev og skrev sist, så måtte jeg dele "innkommende nyheter" innlegget mitt i 2 - så her er vi tilbake!

 

Sist nevnte jeg jo de justerbare plantehengerne, den svarte akrylvasen, og den sopp-formede glassvasen. Super søte - og jeg er veldig spent på å se hvordan vasene ser ut. Pantehengerne er allerede her, så de vet jeg er en hit 😍

 

Neste nyhet er en liten jordøse i plast! Jeg har jo allerede de svære i rustfritt stål, som er en del av B-vare utvalget mitt, da kvaliteten ikke var helt der jeg ønsker at den skal være. Første gangen jeg bestilte inn varer til nettbutikken prøvde jeg også å bestille jordøser, men da det hadde gått 2 uker og de fremdeles ikke var sendt, bestemte jeg meg for å kansellere ordren. Og nå - noen måneder senere - er vi her igjen. Disse er sendt, så forhåpentligvis dukker de opp og er i super stand!

Jeg gikk litt frem og tilbake for å bestemme meg for hvilken farge jeg skulle velge, eller om jeg skulle bestille opp noen få av hver farge, men endte opp med å bestille 15 stykker i hvitt. Det er klassisk og enkelt, og og fargen har jo tross alt ikke egentlig noe å si. Krysser fingrene for at de blir levert til uka 😍

 

Deretter har vi nok en "ta vare på plantene"-greie, og her er det i form av en temperatur- og luftfuktighetsmåler. Jeg har jo allerede fuktighetsmåler til jorda, så jeg tenkte at å ha en til lufta også vil være en bra addition til utvalget. 

Jeg har et par sånne allerede som jeg har i to små skap med glassdør til planter som trenger litt ekstra luftfuktighet, eller til stiklinger, og de fungerer veldig bra, så satser på denne også klarer å holde det jevnt. Så vidt jeg forstod skal den heller ikke trenge batteri, så det er jo win-win!

 

Det siste som er på vei hit er egentlig ikke en nyhet - men det er ny farge! Jeg har hatt plantebånd i butikken siden jeg åpnet, men jeg har bare hatt grønt. Jeg har ikke hatt noe stort behov for å ha rød, blå eller gul, men hvit og svart syntes jeg kan være fint - til tross for at det er den grønne som kanskje er best skjult. 

 

Jeg har altså to nye farger på vei, også får vi se om de selger eller ikke. Hvis ikke så havner de vel på salg etterhvert, når jeg må rydde plass i kjelleren. (Ja, i kjelleren. Liten bedrift = ikke eget lokale. Forhåpentligvis en dag, når nettbutikken tar av 🤯

 

Åh, ok, det var ikke helt riktig at det var det siste som var på vei. Jeg har også gjenbrukbare poser på vei! Jeg har ikke bilde av dem, men det er altså poser som kan brukes om igjen og om igjen, og med logo på! 😱

 

Jeg er SÅÅÅ spent på å se dem, og jeg kommer til å bli så lei meg om de ikke ser ut som jeg ønsker. De er hvite med svart logo, og jeg har kjøpt inn dem ettersom jeg skal stå litt på stand i vår/sommer.

Mer om det i et annet innlegg, da. 

 

Ha en fin dag videre ❤️

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar