Innkommende nyheter 💸💞😱

Innkommende nyheter 💸💞😱

Jeg har bestilt inn flere nye ting til nettbutikken, og her får dere en liten sneak-peak på hva jeg har bestilt inn. Husk å melde deg på nyhetsbrevet, slik at du får varsel når varene er på plass 😍

 

Det første jeg bestilte er faktisk allerede kommet, og er live på nettsiden. Det er den justerbare plantehengeren (jeg føler virkelig at jeg burde hatt et annet navn på den varen, men jeg aner ikke hva. Justerbar plantehenger er iallfall accurate og deskriptivt, om ikke noe annet).

Her kan dere se den i sin skjønne brukbarhet. Her henger den fra en krok i taket på kontoret mitt, og denne kan justeres opp til 90 cm ned. Det vil si at hvis du har et vindu som sitter 50 cm nedenfor taket, kan du enkelt henge denne i taket foran vinduet, og dra planten ned til du får perfekt mengde lys, både i toppen og nedover. Noen planter, f.eks hjerteranke, er jo kjent for å bli ganske tynne i toppen hvis det ikke kommer nok lys - og der må da denne varen være helt perfekt! 💸

 

Den trenger en vekt på 1-8 kilo for at mekanismen skal fungere som den skal, men utover det er den helt perfekt for alle som liker å henge planter i taket! Selvfølgelig har jeg den også både i hvit og svart, slik at du kan velge den fargen som passer best til hjemmet ditt ❤️

 

Nedover på lista har vi noen vaser. Jeg har bestilt inn flere av IRIS vasen, både den glatte i luster, men også en helt ny farge, som jeg vurderer å kalle skygge (eller shadow?). Den er altså "brun svart" i følge produsenten, men for meg ser den helt ærlig ganske svart ut.

Dette er absolutt ikke det beste bildet i verden, så jeg er ekstremt spent på å se hvordan den ser ut når den blir levert - forhåpentligvis i løpet av neste uke!

 

Deretter har vi enda en vase - og denne ser ut som en sopp! Den er ganske søt, og sopper er visst veldig populært i hjeminnredning om dagen - så hvorfor ikke!

Den ser jo veldig søt og enkel ut, og den skal ha en ganske god åpning i toppen, så krysser fingrene for at den dukker opp og er superfin! 

 

Man skal jo helst bestille alt som prøver, men å bestille én prøve føles liksom ikke nok ut. Man vet aldri hvor konsistent kvaliteten er, så jeg pleier å kjøpe en del med en gang, og er det drit - så går man på en smell. C'est la vie.

 

Uansett, denne blogposten ble litt lang, så jeg skal skrive om resten av det som er på vei i en annen post så du forhåpentligvis gidder å lese hele artikkelen 😄

 

Vi snakkes, og jeg har planer om å pakke ut varene på Instagram Live ettersom de blir levert, så følg meg gjerne på @plantehjem.no for å se det når de kommer! Etterhvert som jeg kanskje når 1000 følgere på TikTok så blir det fort noe Live sendinger der også 😊 Heter forresten @cs_fredrikstad på TikTok, ikke PlanteHjem.no. Confusing, I know.

 

Anyways, god kveld!

Tilbake til bloggen

Legg igjen en kommentar